Balon Happy Birthday cu stelute

45,00 lei 39,00 lei
-13%

Balonul “Happy Birthday” cu steluțe este o alegere populară pentru a aduce un zâmbet pe fața oricui în ziua specială a aniversării.

Alti clienti au mai cumparat si:
Balon Happy Birthday cu stelute
This item: Balon Happy Birthday cu stelute
39,00 lei
39,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei
Prosecco Mionetto 0.75l
129,00 lei
249,00 lei

Un balon “Happy Birthday” cu stelute este o alegere minunată pentru a sărbători ziua de naștere a cuiva. Acest balon are un design festiv și vesel, cu un fundal negru sau colorat. Pe acest fundal, se regăsesc steluțe strălucitoare, care adaugă o notă magică decorului.

Imaginea este cu titlu de prezentare, modelul poate diferi dar va respecta dimensiunile.

Balonul poate fi de diferite dimensiuni, în funcție de preferințele și necesitățile tale. De obicei, se umflă cu heliu, ceea ce îi conferă aspectul de a pluti în aer, creând astfel un efect uimitor. Textul “Happy Birthday” este scris cu litere aurii, pentru a atrage atenția și a sărbători în mod corespunzător ziua specială a persoanei norocoase.

Poti adaauga o sticla de sampanie, un ursulet, un buchet frumos din flori proaspete.

Acest balon este adesea utilizat ca element central în decorarea unei petreceri de ziua de naștere, alături de alte accesorii festive precum ghirlande, torturi, lumânări și multe altele. Poate fi agățat în diverse locuri sau de alte cadouri (cutia de tort, sticla de șampanie, ursuleț de plus etc). Pentru a completa atmosfera veselă a sărbătorii și pentru a le aminti celor dragi cât de specială este ziua lor de naștere.

Comanda la florăria online din București cadoul dorit si noi il livram la domiciliu prin curieri proprii. Personalizam orice model.

Balon Happy Birthday cu stelute.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.