Buchet lalele rosii

299,00 lei 249,00 lei
-17%

Un Mesaj Special cu Buchetul de Lalele Rosii

Trimite-i primăvara în brațe și un mesaj special cu acest buchet de lalele exclusivist, realizat din flori cu adevărat proaspete. Lalelele noastre vor spune povestea bucuriei, a culorii și a primăverii.

Comandă acum și adaugă un strop de prospețime și culoare în viața celor dragi cu buchetul nostru de lalele în București!

Buchet lalele rosii, cu livrare rapida in Bucuresti! Dorești să aduci un strop de primăvară în viața cuiva drag? Cu buchetul nostru de lalele, este mai ușor ca niciodată. Livrăm în doar 2 ore în București, astfel încât să poți oferi prospetime și culoare într-un mod surprinzător și special.

Lalelele sunt sinonime cu primăvara și cu bucuria de a aduce culoare în viețile noastre. La iflori.ro, te bucuri de o livrare gratuită în București pentru buchetul nostru de lalele roz și wax roz, un buchet jucaus, proaspăt și parfumat.

Tip flori

Lalele rosii, Wax flower

Numar fire

11 lalele rosii si 10 wax flower

Ambalaj

Buchetele de flori sunt ambalate in hartie si decorate cu fundita.

Livrare flori

Oferim livrare flori Bucuresti si Ilfov in 2 ore de la comanda si plata. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Fiecare comanda are inclusa o felicitare cadou din partea noastra. Scrie mesajul sau urarea dorite in formularul de comanda si noi vom livra buchetul cu acest mesaj deosebit inclus!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!