Cos cu crizanteme in 4 culori

249,00 lei 199,00 lei
-20%

Un cos cu crizanteme in 4 culori este o alegere minunată pentru a aduce un strop de culoare și veselie de ziua cuiva drag. Buburuza prevestește primăvara.

Alti clienti au mai cumparat si:
Cos cu crizanteme in 4 culori
This item: Cos cu crizanteme in 4 culori
199,00 lei
199,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei
Vin spumant Asti Martini 0.75L
99,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei
Cutie bomboane Raffaello 150G
35,00 lei
Cos cu crizanteme in 4 culori.

Acest aranjament floral cu crizanteme în multiple nuanțe reprezintă o alegere excepțională pentru a celebra și aduce bucurie într-o varietate de ocazii. Cu o combinație vibrantă de culori și o textură bogată, acest aranjament este potrivit pentru evenimente festive sau ca un cadou memorabil pentru persoanele dragi.

Textură bogată: Crizantemele au inflorescențe bogate, fiecare petală contribuind la crearea unei texturi luxuriante și pline de detalii. Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară aranjamentului și îl face să iasă în evidență.

Culori vibrante și bogate: Crizantemele în nuanțe de mov, alb, verde și galben aduc o explozie de culori în aranjament. Fiecare floare contribuie la o paletă variată, creând un ansamblu bogat și plin de vitalitate.

Fiecare crizantemă în aranjament spune o poveste proprie, iar împreună, aceste flori creează un tablou fermecător și memorabil. Este o alegere ideală pentru a împărtăși emoții pozitive și a aduce un zâmbet pe chipurile celor care îl privesc sau îl primesc.

Cos decorativ: Coșul poate fi ales în funcție de preferințe, de la coșuri din rafie naturale la vase elegante din sticlă sau ceramică. Coșul completează și evidențiază frumusețea crizantemelor, aducând un cadru potrivit pentru aceste flori expresive.

Personalizăm orice produs. Sună-ne sau scrie-ne ce dorești!

Orice buchet/aranjament este însoțit de o felicitare cadou.

Alege modelul dorit si noi îl livrăm in București si Ilfov.

Livrarea este gratuită in București prin curieri proprii.

Comanda din timp pentru o experiența memorabila.

Cos cu crizanteme in 4 culori (MAR41).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.