Buchet parfumat cu flori de gradina, un cadou minunat, flori online cu livrare la domiciliu, pentru iubita ta! Florile au întotdeauna puterea de a exprima emoții sincere și frumoase către cei dragi. Acest buchet special simbolizează frumusețea relației voastre de dragoste și va aduce un zâmbet pe chipul persoanei căreia îi este dăruit. Fiecare floare este aleasa cu grijă si va fi o declarație de iubire autentică, un mod minunat de a-i arăta cât de mult o iubești. Buchetul de flori proaspete propus de iFlori.ro este creat din mathiola, frezii, minirosa si trandafiri! Comanda flori online acum si livram in 2 ore!

Tip floare

Trandafiri, Minirosa, Mathiola, Frezii

Numar fire

19 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Da, fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Ce are special?

Alături de un mesaj plin de iubire, acest buchet va transmite cele mai profunde sentimente și va crea amintiri de neuitat. Fie că este o zi specială sau pur și simplu vrei să îi oferi o surpriză frumoasă, acest buchet parfumat este alegerea perfecta!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!