flori la domiciliu

Surprize la domiciliu pe 21 Mai! Livrare flori Sf. Constantin si Elena, de la www.iflori.ro, floraria ta online de incredere cu livrare la ora fixa chiar pe 21 Mai, chiar de ziua lor. Oare de ce ar trebui sa ii trimiti flori cu ocazia zilei de Sf. Constantin si Elena, onomastica?

Este frumos să oferi flori femeilor care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai pentru că este o ocazie specială de a le arăta aprecierea și afecțiunea. Prin gestul oferirii unui buchet de flori, poți transmite un mesaj profund de respect și considerație către aceste femei, marcând astfel importanța zilei lor de naștere și a numelui pe care îl poartă.

Numele sărbătorite pentru Sfântul Constantin sunt: Constantin, Costea, Costel, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanța, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(uș), Costelica, Costică, Costas, Tica, Ticu, Titi(șor), Titel(us), Dinicu, Dinică, Tinuț, Tinel, Tanța, Tănțică, Tanți.

Numele sărbătorite pentru Sfânta Elena sunt: Elena, Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuța, Ilenuș(a), Ilinuța, Leana, Lenuța, Lenuș(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuța, Nuți, Nuțica, Nuțisor.

Prin oferirea unui buchet de flori potrivit numelui sărbătoritei, poți personaliza cadoul și aduce un zâmbet pe buzele acelei femei în ziua ei specială. Este o modalitate frumoasă de a marca evenimentul și de a arăta că îți pasă de ea și de bucuria ei în această zi de sărbătoare.

Surprize la domiciliu pe 21 Mai! Livrare flori Sf. Constantin si Elena

Flori Sfintii Constantin si Elena

Fiecare femeie este unică și poate avea preferințe diferite atunci când vine vorba de flori, dar gestul oferirii acestora este întotdeauna apreciat și aduce bucurie. Iată câteva statistici și motive care susțin această afirmație:

  1. Bucurie instantanee: Potrivit unui studiu, 92% dintre femei se simt mai fericite atunci când primesc flori. Gestul oferirii florilor poate aduce o bucurie instantanee și poate îmbunătăți starea de spirit.
  2. Semn de apreciere: Florile sunt văzute ca un semn de apreciere și afecțiune. Oferind flori, poți transmite un mesaj simplu, dar profund, că îți pasă și îți amintești de persoana respectivă.
  3. Gest romantic: Fluturii din stomac și emoțiile romantice sunt adesea asociate cu primirea unui buchet de flori. Gestul romantic al oferirii florilor poate întări legăturile dintre parteneri și poate aduce o notă de romantism în relație.
  4. Efectul vizual: Florile sunt frumoase din punct de vedere vizual și pot aduce o notă de culoare și prospețime în orice încăpere. Acestea pot aduce o schimbare plăcută în mediul înconjurător și pot îmbunătăți estetica spațiului.
  5. Simplu, dar elegant: Gestul de a oferi flori este unul simplu, dar elegant, care nu necesită eforturi mari, dar poate avea un impact semnificativ. Este o modalitate ușoară de a aduce zâmbetul pe buzele cuiva și de a crea momente memorabile.

În ceea ce privește preferințele, majoritatea femeilor apreciază buchetele de flori proaspete, cu arome plăcute și culori vibrante. Trandafirii, lalelele, crinii, orhideele și bujorii sunt printre florile preferate ale multor femei, dar este întotdeauna bine să ții cont de preferințele individuale ale destinatarei atunci când alegi un buchet de flori.

“Ca florist cu peste 20 de ani de experiență în realizarea de buchete pentru evenimente și cadouri, pot spune cu încredere că florile sunt o alegere perfectă pentru a celebra onomastica cuiva drag, precum Sf. Constantin și Elena. Atunci când alegi flori pentru un astfel de moment special, este important să iei în considerare preferințele și personalitatea persoanei sărbătorite. Un buchet de flori frumos și aranjat cu grijă poate transmite o mulțime de emoții pozitive și poate aduce zâmbete sincere.

De asemenea, trimiterea florilor la domiciliu sau la birou alături de un mesaj sincer din inimă adaugă o notă specială gestului tău. Este un mod minunat de a surprinde plăcut și de a arăta că îți pasă în mod sincer de persoana căreia îi trimiți aceste flori. Gestul de a trimite flori la domiciliu sau la birou este unul dintre acele mici detalii care pot face o mare diferență în ziua cuiva și poate transforma o sărbătoare obișnuită într-una memorabilă și emoționantă.”

Cristina Birau, florist si fondator www.iflori.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

X

iFlori - Florărie Online de Top! Descoperiți iFlori pentru livrare rapidă de flori proaspete și aranjamente elegante in Bucuresti si Ilfov. Cele mai frumoase buchete și cadouri florale pentru orice ocazie. Comandați flori acum și aduceți un zâmbet!