🌸 iFlori.ro își aduce magia florilor la West Side Flower Fest! 🌸

Suntem încântați să vă anunțăm că iflori.ro, florăria noastră atelier floral artizanal, va fi prezentă la West Side Flower Fest în perioada 31 Mai – 2 Iunie, în Parcul Drumul Taberei! 🎉

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Cristina Birău, fondatoarea iflori.ro, vă invită să ne călcați pragul și să descoperiți universul nostru floral unic. Indiferent dacă sunteți în căutare de aranjamente florale sofisticate, coronite delicate sau tablouri florale fermecătoare, standul nostru vă va încânta cu o varietate de opțiuni.

Prețurile produselor noastre sunt accesibile și variate, începând de la 15 lei și ajungând până la 450 de lei, astfel încât fiecare vizitator să poată găsi ceva special în funcție de preferințe și buget.

Nu ratați șansa de a vă bucura de frumusețea florilor alături de noi la West Side Flower Fest! Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a sărbători împreună acest eveniment floral deosebit!

West Side Flower Fest, festival al florilor in Bucuresti

Pagina Evenimentului West Side Flower Fest

🌸 Descoperă magia West Side Flower Fest la cea de-a doua ediție! 🌸

Între 31 mai și 2 iunie, Parcul și Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6 se transformă într-un paradis floral la cel mai mare festival al florilor din România! După succesul de anul trecut, când peste 100.000 de oameni au participat la prima ediție organizată de Primăria Sectorului 6, ne pregătim cu entuziasm pentru un eveniment și mai spectaculos.

Te invităm să ne fi alături și în acest an la West Side Flower Fest, unde vei găsi o varietate impresionantă de atracții și activități:

Pagina de Facebook a festivalului

🌸 Peste 100 de comercianți cu flori, decorațiuni florale, bijuterii și accesorii, precum și o zonă specială dedicată gastronomiei. 🌸 21 de grădini tematice, inclusiv unele plutitoare, create de studenți de la universități din întreaga țară în colaborare cu ADPDU Sector 6. 🌸 Aranjamente florale gigant, ce vor încânta privirile și vor aduce un strop de farmec în atmosferă. 🌸 Ateliere pentru copii, axate pe teme de sustenabilitate, pentru a-i implica și educa pe cei mici în legătură cu importanța protejării mediului înconjurător. 🌸 Un program artistic captivant, care va include spectacole live, expoziții de artă florală și multe alte surprize. 🌸 Un flash-mob inedit, organizat de DGASPC Sector 6, ce va aduce împreună seniorii și copiii pentru a celebra bucuria și vitalitatea vieții.

iFlori.ro, floraria ta de suflet, va participa la West Side Flower Fest 2024!

În acest decor fermecător, iflori.ro va fi prezentă pentru a împărtăși bucuria florilor și a oferi vizitatorilor o experiență de neuitat. Noi suntem o florărie online cu livrare la ora fixă oriunde în București și Ilfov, oferind felicitări cadou incluse și surprize speciale la domiciliu. Avem, de asemenea, servicii de design floral specializat pentru evenimente, pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament în momentele importante din viața ta.

Nu rata ocazia de a te bucura de acest eveniment de excepție și de a descoperi frumusețea și prospețimea florilor alături de noi la West Side Flower Fest!

#WestSideFlowerFest #Sectorul6 #București #FestivalulFlorilor #ParculDrumulTaberei #iflori #FlorărieOnline #LivrareFlori #DesignFloral #SurprizeSpeciale #Evenimente

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

X

iFlori - Florărie Online de Top! Descoperiți iFlori pentru livrare rapidă de flori proaspete și aranjamente elegante in Bucuresti si Ilfov. Cele mai frumoase buchete și cadouri florale pentru orice ocazie. Comandați flori acum și aduceți un zâmbet!