Craciunita Poinsettia in 3 Culori

169,00 lei 149,00 lei
-12%

Crăciunița în trei culori – roșu, roz și alb – este o alegere încântătoare și plină de viață pentru a aduce o notă de feminitate și bucurie în decorul sărbătorilor tale de iarnă.

Alti clienti au mai cumparat si:
Craciunita Poinsettia in 3 Culori
This item: Craciunita Poinsettia in 3 Culori
149,00 lei
149,00 lei
Cutie bomboane Raffaello 150G
35,00 lei
Vin spumant Asti Martini 0.75L
99,00 lei

Craciunita Poinsettia in 3 Culori

Crăciunița în trei culori, roșu, roz și alb, emană o aură vibrantă și plină de veselie, aducând cu sine spiritul festiv al sărbătorilor într-un mod delicat și feminin. Această minunată decorațiune îmbină armonios culorile calde ale Crăciunului cu tonuri mai moi și romantice, creând un ansamblu cu adevărat atrăgător.

Cu farmecul său dulce și paleta de culori vibrante, această Crăciuniță aduce o notă de bucurie și căldură în fiecare colț al casei tale în timpul sărbătorilor de iarnă.

Culorile predominante, roșu și alb, aduc aminte de tradiția Crăciunului, în timp ce nuanțele de roz adaugă o notă modernă și plină de prospețime.

Florile noastre sunt întotdeauna proaspete!

Recipientul  este cu scop de prezentare, este inclus in prețul aranjamentului, dar poate diferi in funcție de stocul disponibil (vas ceramic/cutie/cos).

Fiecare aranjament/buchet poate fi însoțit de mesajul tau.

Comanda acum la florăria online iflori.ro cadoul dorit cu livrare in București si Ilfov.

Scrie-ne ce dorești! Orice model se personalizează in funcție de dorințele tale! Craciunita Poinsettia in 3 Culori (CHR28).

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.