Cos Cadou Eleganță Florala 3 Orhidee

429,00 lei 399,00 lei
-7%
  1. Eleganța naturală și frumusețea fără efort a acestor Phalaenopsis fac din acest cadou o alegere perfectă pentru orice ocazie specială sau chiar pentru a aduce o notă de lumină și bucurie în rutina zilnică a cuiva drag.
Alti clienti au mai cumparat si:
Aranjament Orhidee Albe in Cos
This item: Cos Cadou Eleganță Florala 3 Orhidee
399,00 lei
399,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei

Cos Cadou Eleganță Florala 3 Orhidee.

Înălțându-se cu grație într-un aranjament spectaculos, acest cos cadou cu 3 plante Phalaenopsis este un omagiu adus frumuseții delicate și rafinate. Fiecare orhidee Phalaenopsis, cunoscută și sub numele de “orchidee fluture”, emană eleganță pură și farmec excepțional.

Fiecare plantă este plasată cu grijă într-un ghiveci de calitate, subliniind fiecare detaliu al florilor exotice. Aceste Phalaenopsis, cu petalele lor arămiu, roz și alb, aduc o notă de rafinament și armonie în orice spațiu.

Coșul, în sine, este o capodoperă a eleganței, împletit cu măiestrie din materiale naturale. Fiecare plantă este aranjată cu atenție în cos, creând astfel o prezentare uimitoare, perfectă pentru a încânta privirea și inima destinatarului.

Acest cadou nu numai că adaugă o notă de natură și frumusețe în casă, dar și oferă o experiență de grijă și apreciere. Fie că este destinat unui prieten apropiat, unui membru al familiei sau unui coleg de muncă deosebit, acest cos cadou cu 3 plante Phalaenopsis este o alegere superbă pentru a transmite mesajul că sunt valorizați și iubiți.

Orice aranjament/buchet este însoțit de o felicitare cadou.

Comanda cadoul floral dorit si noi il livram rapid in Bucuresti si Ilfov la adresa dorita.

Poti personaliza orice produs in functie de buget, culori dorite sau preferinte florale.

Floraria online va asigura o livrare de cea mai buna calitate, cu atentie la detalii si manipulare.

Cos Cadou Eleganță Florala 3 Orhidee

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.