Buchet solar cu flori colorate

369,00 lei 349,00 lei
-5%

Aranjat cu grijă într-o vază, acest buchet cu floarea-soarelui, musetel, crizanteme, trandafiri somon, frezii orange și eucalipt devine o sursă de optimism și frumusețe în orice încăpere. Este potrivit pentru a celebra o gamă variată de ocazii, de la zile de naștere la exprimarea sentimentelor de apreciere sau pentru a aduce un zâmbet pe chipul unei persoane dragi.

 

Alti clienti au mai cumparat si:
Buchet solar cu flori colorate
This item: Buchet solar cu flori colorate
349,00 lei
349,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei
Prosecco Mionetto 0.25L
45,00 lei

Buchet solar cu flori  viu colorate.

Un buchet vibrant și proaspăt, plin de căldură și culoare, compus dintr-o varietate de flori și verdeață.

Floarea-soarelui: Cele trei floarea-soarelui aduc un strop de lumină și bucurie în buchet. Cu petalele lor mari și strălucitoare, aceste flori adaugă o notă însorită și plină de energie.

Musetel: Cele patru flori de mușețel aduc o notă de delicatețe și prospețime. Cu petalele lor albe și centru galben, mușețelul contribuie la atmosfera naturală și relaxată a buchetului.

Crizanteme mov: Cele trei crizanteme mov adaugă o notă de eleganță și profunzime buchetului. Cu inflorescențe bogate și culori vibrante, crizantemele completează armonios paleta de culori.

Trandafiri somon: Trandafirii somon aduc o nuanță caldă și ușor pământie în compoziție. Cu petalele lor moi și parfumul delicat, acești trandafiri adaugă o notă romantică buchetului.

Frezii orange: Cele cinci frezii orange adaugă o explozie de culoare și vitalitate. Aceste flori cu petale numeroase aduc un element de bucurie și entuziasm în buchet.

Eucalipt: Frunzele de eucalipt adaugă o notă proaspătă și aromată. Acestea nu doar completează frumos buchetul, ci și emană un miros plăcut și revigorant.

Florile noastre sunt întotdeauna proaspete.

Buchetul poate fi însoțit de mesajul tău scris pe o felicitare cadou.

Buchet solar cu flori colorate (MAR20).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.