Flori elegante in dovleac

299,00 lei 269,00 lei
-10%

Acest dovleac cu flori de Halloween este o creație remarcabilă care îmbină elemente tradiționale ale sărbătorii cu frumusețea și prospetimea florilor.

SKU: DOV03 Categorii: , Etichete: ,

Flori elegante in dovleac.

Acest aranjament floral elegant este creat pentru a impresiona și a aduce un farmec deosebit în orice mediu. Dovleacul, ales cu grijă, servește drept recipient natural pentru acest aranjament floral. El adaugă o notă rustică și de toamnă, dar în același timp oferă un fundal perfect pentru florile elegante.

Un dovleac decorat cu flori de Halloween poate deveni o piesă centrală spectaculoasă pentru decorarea casei sau pentru a crea un cadou deosebit în spiritul sărbătorii.

Florile selectate pentru acest aranjament sunt alese cu atenție și sunt de o frumusețe copleșitoare. Acestea pot include trandafiri, crini, dalii sau alte flori cu aspect rafinat și sofisticat. Culorile pot varia, dar tonurile pastelate, cum ar fi crem, roz pal sau albastru deschis, sunt potrivite pentru a păstra eleganța aranjamentului.

Acest dovleac cu flori de Halloween este o creație remarcabilă care îmbină elemente tradiționale ale sărbătorii cu frumusețea și prospetimea florilor. Este o modalitate perfectă de a celebra Halloween-ul într-un mod original și elegant.

Florile sunt aranjate cu grijă în interiorul dovleacului, astfel încât să creeze un contrast fermecător între rusticitatea exteriorului și rafinamentul interiorului. Fiecare floare este plasată cu precizie, pentru a obține un echilibru armonios și o compoziție simetrică.

Aranjamentul poate fi completat cu verdeață fină, precum eucalipt  care adaugă un plus de textură și eleganță.
Livrare rapida in Bucuresti prin curieri proprii.
Alege si comanda modelul dorit si noi il personalizam dupa dorinte.

În ansamblu, acest aranjament floral într-un dovleac reprezintă o combinație perfectă de frumusețe naturală și eleganță. Este ideal pentru a decora o masă festivă sau pentru a oferi un cadou memorabil cu un aer sofisticat și rustic în același timp.

Flori elegante in dovleac. (DOV03).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.