Cadou Craciun Bucurie Festiva

459,00 lei 349,00 lei
-24%

Este o expresie de bucurie și apreciere în spiritul sărbătorilor de iarnă.

 

Cadou Craciun Bucurie Festiva.

Un cadou de Crăciun cu eleganță și rafinament, creat pentru a aduce bucurie și un strop de lux în această perioadă specială:

  1. Buchet Floral Elegant: Un buchet proaspăt și elegant de flori de sezon, aranjat cu grijă, adaugă o notă naturală și vibrantă la acest cadou. Conține tgerbera roșii, hortensii și alte flori care să exprime frumusețea și căldura sărbătorilor.
  2. Macaroons Delicioși: Un set select de macaroons, cu culori vibrante și arome variate, adaugă o notă dulce și sofisticată. Acești delicioși biscuiți fragezi pot fi ambalați cu grijă pentru a aduce o explozie de culori și gusturi în momentul deschiderii cadoului.
  3. Șampanie Premium: O sticlă de șampanie Premium completează acest cadou cu strălucire și rafinament. Poate fi un rose, brut sau un extra brut, oferind bule fine și arome bogate care să completeze atmosfera festivă a Crăciunului.
  4. Ambalaj Elegant: Toate aceste elemente minunate sunt împachetate cu grijă într-un ambalaj elegant.  Ambalajul adaugă o notă suplimentară de eleganță și îngrijire la acest cadou festiv.

“Bucurie Festivă” este un cadou gândit pentru a aduce un zâmbet pe chipul destinatarului, combinând frumusețea florilor, deliciile macaroons-urilor și strălucirea șampaniei într-un mod inegalabil. Este o expresie de bucurie și apreciere în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Livrare in București si Ilfov.

Cadoul poate fi însoțit de mesajul tău.

Cadou Craciun Bucurie Festiva (CHR17).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.