Buchet flori trandafiri Shimmer si dianthus

349,00 lei 329,00 lei
-6%

Combinând trandafirii Shimmer cu lisianthusul roz, buchetul va emana o atmosferă de eleganță și romantism, fiind potrivit pentru diverse ocazii speciale, cum ar fi aniversări, petreceri, cereri în căsătorie sau momente romantice.

Pentru a completa buchetul, se pot adăuga și alte elemente de verdeață, cum ar fi frunze de eucalipt sau ruscus, pentru a adăuga un fundal plăcut și a accentua frumusețea florilor principale.

Un buchet de trandafiri Shimmer și lisianthus roz va fi cu siguranță un cadou memorabil și apreciat de către destinatar. Mesajul său delicat și sofisticat va aduce bucurie și emoții de neuitat celui care îl primește și va fi o amintire frumoasă pentru mult timp.

 

 

Buchet flori trandafiri Shimmer si dianthus roz.

Un buchet de trandafiri Shimmer și dianthus roz ar fi un aranjament floral absolut elegant și fermecător. Această combinație de flori aduce împreună două culori delicate și subtile, care se completează perfect, creând o armonie vizuală plăcută.

Trandafirii Shimmer sunt o variantă specială a trandafirilor obișnuiți, cu o nuanță ușor perlata, care reflectă o lumină subtilă, dând o aură magică și elegantă buchetului. Acești trandafiri adaugă un aer sofisticat și luxuriant, conferind buchetului un aspect deosebit de rafinat.

Dianthusul roz este o floare frumoasă și delicată, care adaugă o notă jucăușă și romantică aranjamentului. Dianthusul are petalele zimțate și un parfum subtil, aducând o aură de dulceață și căldură.

Fiecare aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Poti alege dintr-o multitudine de buchete deosebite de la floraria online iFlori.ro.

Pentru ocaziile speciale din viața ta, alege Buchet flori trandafiri Shimmer si dianthus. (BL29)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.