Buchet magnific trandafiri albi hortensii lisianthus pampas

399,00 lei 329,00 lei
-18%

Buchet magnific trandafiri albi hortensii lisianthus pampas.

Acest buchet magnific emana eleganta si rafinament, fiind un aranjament floral deosebit pentru cele mai speciale ocazii. Trandafirii albi, simbolizând puritatea și inocența, sunt în centrul acestui aranjament, adăugând o notă de eleganță și grație. Petalele lor albe precum zăpada transmit sentimente de sinceritate și respect.

Hortensiile, cu buchetele lor mari și bogate, adaugă un aspect dramatic și romantic buchetului. Ele pot veni într-o varietate de culori, dar pentru a accentua frumusețea trandafirilor albi, am ales o nuanță complementară sau în concordanță cu aceștia, poate fi un albastru deschis sau roz pal, pentru a completa perfect buchetul.

Lisianthus, cunoscute și sub numele de “eustoma,” adaugă o notă de subtilitate și frumusețe. Aceste flori delicate sunt asemănătoare cu trandafirii și oferă un aspect minunat și un parfum subtil. Ele exprimă aprecierea și recunoașterea.

Pampasul, cu firele sale delicate și pline de mișcare, adaugă un element dramatic și spectaculos la acest buchet. Aceste plante uscate sunt cunoscute pentru frumusețea lor rustică și textura lor interesantă. Ele adaugă un aspect contemporan și neașteptat buchetului, dându-i un aer boem.

Acest buchet magnific este o alegere excelentă pentru a celebra iubirea, prietenia sau pentru a aduce un zâmbet pe chipul cuiva drag. Cu o combinație unică de trandafiri albi eleganți, hortensii dramatice, lisianthus delicate și pampas spectaculoase, acest aranjament floral va rămâne memorabil și impresionant. Este potrivit pentru evenimente speciale sau pentru a oferi un cadou deosebit în orice moment.

Buchet magnific trandafiri albi hortensii lisianthus pampas.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.