Transmite-i sentimentele tale cu un buchet impresionant de 25 de trandafiri roșii!

Florile au întotdeauna puterea de a exprima emoții sincere și frumoase către cei dragi. Acest buchet special simbolizează frumusețea relației voastre de dragoste și va aduce un zâmbet pe chipul persoanei căreia îi este dăruit. Fiecare trandafir ales cu grijă va fi o declarație de iubire autentică și un mod minunat de a-i arăta cât de mult o iubești.

Alături de un mesaj plin de iubire, acest buchet va transmite cele mai profunde sentimente și va crea amintiri de neuitat. Fie că este o zi specială sau pur și simplu vrei să îi oferi o surpriză frumoasă, acest buchet elegant de trandafiri roșii va cuceri inima ei și va rămâne în amintirea voastră ca un simbol al iubirii voastre.

Livram in București si Ilfov. Comanda din timp produsul dorit pentru o experiență satisfăcătoare.

 

Tip floare

Trandafiri Rosii

Numar fire

25 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Da, fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Ce are special?

Comandă acum acest buchet impresionant și lasă trandafirii roșii să vorbească în locul tău, transmitându-i tot ce simți cu sinceritate și afecțiune. Fiecare floare aduce cu sine o poveste de iubire, iar acest buchet va fi cu siguranță un dar memorabil și plin de însemnătate pentru persoana iubită.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!