Surprinde-ți persoana dragă trimițându-i un buchet de lalele galbene si irisi – un gest plin de sensibilitate și iubire! Fie că este vorba de o persoană specială sau de cineva drag din viața ta, un buchet de lalele galbene si irisi albastri transmite sentimente pure și sincere fără să fie nevoie de cuvinte. Acum poți comanda rapid de la iflori.ro un buchet proaspăt și frumos de flori de primavara, livrat la domiciliu, pentru a aduce o notă de primăvară și bucurie în inima celor dragi.

La iflori.ro ne asigurăm că buchetul cu lalele galbene si irisi ajunge în cel mai scurt timp la destinatar, fiind livrat cu profesionalism și grijă la ușa persoanei dragi. Fie că vrei să sărbătorești o aniversare, să transmiți un mesaj de iubire sau pur și simplu să împărtășești gândurile tale bune, buchetul nostru este alegerea perfectă pentru a exprima totul fără a spune niciun cuvânt. Comanda flori online, comanda buchete cu lalele si irisi!

Tip floare

Lalele, Irisi

Numar fire

35 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Da, fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Ce are special?

Bucură-te de frumusețea și delicatețea acestor lalele in combinatie cu irisi! Comandă acum și lasă magia lalelelor si a irisilor să transmită cele mai profunde emoții și să creeze amintiri de neuitat alături de cei dragi!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!