Un buchet clasic, o declaratie de iubire nemuritoare, un buchet de trandafiri perfect pentru ocaziile romantice!

Bucură-te de eleganța și farmecul unui buchet clasic ce transmite o iubire nemuritoare! Acest buchet delicat și rafinat conține 7 trandafiri roșii, simbol al pasiunii și iubirii profunde, însoțiți de gypsophila, ce adaugă o notă de subtilitate și gingășie.

Fiecare trandafir roșu este ca o mică pledoarie a inimii, exprimând sentimente puternice și sincere. Cu fiecare petală, acest buchet te va purta într-o poveste romantică și te va face să simți că iubirea este atât de frumoasă și plină de magie.

Ambalat cu atenție într-un hârtie delicată, acest buchet păstrează prospetimea și frumusețea florilor, îmbrățișându-le cu gingășie și eleganță. Fundița ce îl însoțește adaugă un detaliu fin și rafinat, completând într-un mod desăvârșit acest cadou plin de semnificație.

Tip floare

Trandafiri

Numar fire

7 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Da, fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Ce are special?

Indiferent de ocazie, fie că este vorba despre o aniversare, Ziua Îndrăgostiților, sau o surpriză romantică, acest buchet de trandafiri roșii și gypsophila este o alegere perfectă pentru a declara iubirea într-un mod special și memorabil.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!