Buchetul nostru de hortensii roz, îmbrățișate de o aura fermecătoare, este ca o poveste înfățișată în petale delicate. Fiecare hortensie aduce cu sine o simbolistică aparte, reprezentând gratitudinea, compasiunea și bunăvoința. Atunci când le oferi cuiva drag aceste flori splendide, transmiti un mesaj de afecțiune și îngrijire, fără a fi nevoie de cuvinte.

Noi, la iflori.ro, suntem dedicați să oferim cele mai proaspete flori și cele mai frumoase buchete, iar serviciul nostru de livrare rapidă îți permite să surprinzi cu un cadou plin de farmec și splendoare oriunde în București. Fie că dorești să transmiți o felicitare deosebită, să sărbătorești o zi specială sau pur și simplu să aduci un zâmbet pe chipul cuiva drag, buchetul nostru de 5 hortensii roz este alegerea potrivită.

Tip floare

Hortensii

Numar fire

5 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Da, fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Ce are special?

Comandă acum acest buchet elegant și exprimă-ți sentimentele într-un mod inedit. La iflori.ro, experiența florală este una de neuitat! Lasă-ne să fim parte din momentele tale speciale și să dăruim emoție și frumusețe prin fiecare petală de hortensie roz!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!