Un buchet mare de flori

369,00 lei 339,00 lei
-8%
Un buchet mare de flori pentru ea, de la iflori! Comanda online noul buchet mare de flori, plin cu mathiola, trandafiri, lalele si dianthus, in cele mai cuceritoare nuante pastel! Buchete de flori speciale cu design floral unicat. Trimite acum cele mai frumoase flori catre cei dragi si iti Garantam livrare rapida direct in bratele destinatarei, aceste flori online vor ajunge imediat la destinatie. Comanda acum flori Bucuresti si daruim pentru tine un buchet de flori deosebit, un buchet de flori pentru iubita, pentru cununia civila, pentru ziua mamei, buchet mic de flori sau buchet mare.

Trimite acum cele mai frumoase flori către cei dragi și poți conta pe noi pentru o livrare rapidă, direct în brațele destinatarei. Florile noastre online vor ajunge imediat la destinație, aducând bucurie și emoție.

Un gest impresionant de afecțiune și apreciere îl găsești în noul buchet mare de flori de la iflori! Comandă online această minunată creație florală, alcătuită cu grijă din mathiola, trandafiri, lalele și dianthus, în cele mai cuceritoare nuanțe pastel. Este un buchet special, cu un design floral unic, care va aduce o zâmbire pe chipul destinatarei.

Un buchet mare de flori contine cele mai proaspete flori pastelate de lalele, mathiola, trandafiri si dianthus, in ambalaj elegant, perfect asortat!

Tip floare

Mathiola, Trandafiri, Dianthus, Lalele

Numar fire

25 flori

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!