Buchete flori Bucuresti

299,00 lei 259,00 lei
-13%

Buchete flori Bucuresti? Alege cu incredere noul nostru buchet parfumat cu flori de trandafiri si mathiola! Este un buchet de flori Bucuresti cu livrare rapida oriunde, ce ii va topi inima garantat! Buchete de flori cu livrare rapidă la domiciliu. Te ajutăm să o impresionezi cu buchet de flori deosebit. Alege dintr-o gamă diversificată de buchete de flori, de la iflori.ro!

Cauti buchete de flori in Bucuresti? Ai ajuns unde trebuie! Alege cu încredere noul nostru buchet parfumat, îmbogățit cu trandafiri și mathiola, și transformă o zi obișnuită într-o experiență memorabilă. Este un buchet de flori Bucuresti cu livrare rapidă oriunde în oraș, garantat să topească inima destinatarei!

Noi ne asigurăm că buchetele noastre de flori ajung proaspete și frumoase la domiciliu, pregătite să impresioneze și să aducă bucurie. Alege dintr-o gamă diversificată de buchete de flori, de la iflori.ro, și fă fiecare zi specială!

Tip floare

Trandafiri, Mathiola, Eucalypt

Numar fire

19 fire

Ambalaj

Ambalare in hartie cadou, cu fundita inclusa.

Livrare flori

Livram florile proaspete, oriunde in Bucuresti, direct in bratele destinatarei. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Fiecare comanda primeste o Felicitare CADOU din partea noastra, pe care vom nota mesajul tau/urarea ta.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Îți vor plăcea si aceste idei de cadouri!