Buchet special cu 15 lalele roz

229,00 lei 179,00 lei
-22%

Un buchet special cu 15 lalele roz este o alegere plină de gingășie și farmec, potrivită pentru a aduce o notă delicată și primăvăratică în orice ocazie.

Ai felicitare cadou la fiecare comanda online!

Livrare rapidă in București si Ilfov.

Buchet special cu 15 lalele roz.

Buchetul este o explozie de culoare și prospețime, compus din 15 lalele roz, fiecare petală reflectând gingășia și frumusețea primăverii. Lalelele, cu forma lor distinctivă și tulpini elegante, aduc un aer sofisticat și rafinat buchetului.

Culorile delicate ale lalelelor roz creează o atmosferă plină de căldură și tandrețe. De la nuantele mai palide și pastelate până la nuantele mai vibrante și intense, aceste lalele aduc cu sine o varietate de nuanțe roz, creând un ansamblu plin de subtilitate și eleganță.

Buchetul este legat cu grijă într-un aranjament compact, iar tulpinile sunt acoperite cu o panglică subțire sau un șnur decorativ, oferindu-i un aspect elegant și finisat. Fiecare lalea pare să fie o mică operă de artă în sine, contribuind la frumusețea generală a buchetului.

Acest buchet MINUNAT cu 15 lalele roz este potrivit pentru a transmite sentimente de apreciere, tandrețe sau dragoste. Fie că este oferit într-o zi de naștere, într-o aniversare sau doar pentru a aduce bucurie, acest aranjament floral cu lalele roz adaugă o notă de eleganță și prospețime în orice împrejurare.

Ai felicitare cadou la fiecare comanda online!

Livrarre rapida in Bucuresti si Ilfov

Buchet special cu 15 lalele roz. (SPR49).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.