Buchet 11 lalele multicolore “Smile”

149,00 lei 129,00 lei
-13%

Comandând buchetul “Smile” pentru livrare în București, ai posibilitatea să aduci un zâmbet pe fața persoanei iubite, fără a fi nevoie să te deplasezi personal.

Buchet 11 lalele multicolore “Smile”.

Buchetul “Smile” cu 11 lalele multicolore este o alegere minunată pentru a aduce bucurie și culoare în viața destinatarului. Cu posibilitatea de livrare în București si Ilfov, acest cadou se transformă într-o surpriză plină de farmec și prospețime, livrată direct la ușa persoanei dragi.

Fiecare lalea, aleasă cu atenție, aduce cu sine o nuanță distinctă și vibrantă, completând armonios celelalte flori din buchet.

Comandând buchetul “Smile” pentru livrare în București si Ilfov, ai posibilitatea să aduci un zâmbet pe fața persoanei iubite, fără a fi nevoie să te deplasezi personal. Fiecare lalea este un mesager al fericirii, iar livrarea în București adaugă o notă de comoditate și surpriză plăcută în această experiență.

Acest buchet vibrant și proaspăt este garantat să creeze o impresie durabilă și să rămână în amintirea celui care îl primește. Ofera o explozie de culori și un motiv de bucurie. Buchetul “Smile” este o alegere perfectă pentru a transmite sentimente sincere și calde în București si Ilfov.

Un ambalaj deosebit completează frumusețea acestui buchet vesel de primăvară.

Buchetele de flori cu livrare la domiciliu sunt un serviciu convenabil și popular oferit de multe florăria online iflori.ro. Acest serviciu vă permite să comandați un buchet de flori și să-l trimiteți prin noi direct la destinatar.

Florile noastre sunt mereu proaspete. Alege din colectia noua de buchete.

Comandați din timp, mai ales in perioadele aglomerate (V-Day, 1-8 Martie, Crăciun etc).

Buchet 11 lalele multicolore “Smile” (SPR58).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.