Coronita Craciun cu Steluta

179,00 lei 99,00 lei
-45%

Coronița de Crăciun cu steluță este o alegere strălucitoare pentru a aduce atmosfera festivă a sărbătorilor în locuința ta

Coronita Craciun cu Steluta.

Coronița de Crăciun cu steluță este o alegere strălucitoare pentru a aduce atmosfera festivă a sărbătorilor în locuința ta. Această coroniță elegantă și plină de farmec adaugă un element de magie și lumină în decorul tău de Crăciun.

Coronița de Crăciun cu steluță este o bijuterie strălucitoare, creată special pentru a lumina casa ta în timpul sărbătorilor de iarnă. Îmbinând farmecul tradițional cu eleganța modernă, această coroniță este o alegere perfectă pentru cei care apreciază un decor festiv și rafinat.

Elementul central al coroniței este o steluță strălucitoare, roșie, amplasată în mod strategic pentru a atrage privirile și a adăuga un plus de magie.

Coronița, împodobită cu crenguțe de brad si alte materiale decorative. Coronița este însoțită de alte ornamente precum globulețe strălucitoare, panglici colorate și elemente naturale, cum ar fi conuri de brad si flori de bumbac.

Culoarea dominantă a coroniței poate varia în funcție de preferințele tale, dar de obicei se alege o paletă de culori festivă, cum ar fi roșu, verde, auriu sau argintiu. Această combinație de culori contribuie la atmosfera călduroasă și veselă a sărbătorilor de iarnă.

Cu steaua ei strălucitoare și designul elegant, coronița de Crăciun cu steluță este nu doar o piesă de decor, ci și o sursă de bucurie și luminozitate în timpul celei mai frumoase perioade a anului. Adaugă această coroniță în decorul tău și transformă-ți casa într-un colț magic de sărbătoare.

Coronița are 40 cm diametru. Pentru alte dimensiuni, suna-ne si personalizam.

Suntem o florărie online cu tradiție in oferirea de flori si cadouri personalizate.

Felicitare cadou cu mesajul tau. Poti scrie o felicitare pentru cei dragi tie.

Livrare in București si Ilfov.

Comandă din timp coronița de Crăciun pentru o experiență deosebita.

Coronita Craciun cu Steluta (CHR19).

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.