Cadou Craciun cu Coronita Grena si Sampanie

329,00 lei 299,00 lei
-9%

Un cadou de Crăciun cu o notă distinctivă și elegantă, perfect pentru a aduce bucurie în inimile celor dragi.

Cadou Craciun cu Coronita Grena si Sampanie

  1. Coronița Grena: Elementul central al acestui cadou este o coroniță de Crăciun într-o nuanță elegantă de grena. Confecționată cu grijă din materiale de calitate, coronița adaugă o notă festivă și sofisticată, semnificând spiritul sărbătorilor și atmosfera călduroasă a Crăciunului.
  2. Șampanie Premium: O sticlă de șampanie premium Asti Martini completează acest cadou cu strălucire și rafinament.
  3. Biscuiți de Lux: Un set select de biscuiți de lux DESOBRY adaugă o notă de deliciu și rafinament gustativ la cadou. Acești biscuiți cu ciocolată belgiană sunt excelenti si foarte gustosi.
  4. Ambalaj Festiv: Toate aceste elemente excepționale sunt aranjate cu grijă într-un ambalaj festiv, poate fi o cutie tematică de Crăciun sau o pungă împodobită cu funde și accesorii de sezon. Ambalajul adaugă un plus de farmec și creează o prezentare impresionantă pentru acest cadou deosebit.

Această combinație între coronița grena, șampania premium și biscuiții de lux creează un cadou de Crăciun memorabil, plin de eleganță și bucurie. Este o modalitate minunată de a transmite cele mai calde urări și de a aduce un strop de lux în sărbătorile de iarnă.

Personalizam in functie de dorintele tale. Suna din timp pentru a comanda in perioadele aglomerate.

Cadou Craciun cu Coronita Grena si Sampanie (CHR12).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.