Cadou Craciun Christmas Tree

459,00 lei 399,00 lei
-13%

Fiecare element, de la bradul miniatural, șampanie și biscuiții de lux, se îmbină pentru a crea un cadou memorabil și delicios, pregătit să aducă bucurie și sărbătoare în timpul sărbătorilor de iarnă.

Cadou Craciun Christmas Tree.

“Cadoul Crăciun – Christmas Tree” este o experiență festivă ce îmbină rafinamentul sampaniei cu delicioasele biscuiți de lux, aducând bucurie și sărbătoare în timpul Crăciunului. Iată o descriere detaliată pentru acest cadou special:

În centrul acestui cadou se află un brad miniatural de Crăciun, creat cu atenție și grijă pentru detalii. Ornamentele strălucitoare și festive adaugă farmec și magie, transformând acest mic brad într-un simbol al sărbătorilor de iarnă. Este o adăugare minunată la decorul festiv al oricărui cămin.

Alături de bradul de Crăciun, te vei bucura de o sticlă de șampanie selectată cu atenție, poate fi un Moët & Chandon sau altă marcă prestigioasă. Cu bule fine și arome rafinate, această șampanie adaugă o notă de eleganță și sărbătoare, perfectă pentru a sărbători momentele speciale din timpul Crăciunului.

Și pentru a completa experiența gustativă, cadoul include o cutie de biscuiți de lux. Acești biscuiți pot fi o selecție fină, cu arome delicioase precum ciocolată, migdale, sau unt. Fiecare mușcată este o plăcere decadentă și adaugă o notă gourmet la această compoziție festivă.

“Cadoul Crăciun – Christmas Tree” este o alegere perfectă pentru a aduce atmosfera caldă și festivă a Crăciunului în casele celor dragi. Fiecare element, de la bradul miniatural, șampanie și biscuiții de lux, se îmbină pentru a crea un cadou memorabil și delicios, pregătit să aducă bucurie și sărbătoare în timpul sărbătorilor de iarnă.

Livram in Bucuresti si Ilfov. Suna-ne pentru a-ti personaliza cadoul in functie de dorintele tale.

Cadou Craciun Christmas Tree (CHR10).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.