Buchet vibrant de flori rosii

429,00 lei 399,00 lei
-7%

Aranjat de floriștii noștri cu măiestrie, acest buchet este o adevărată operă de artă florală, perfectă pentru a impresiona și bucura destinatarul. Cu o varietate de flori și texturi, acest aranjament vibrant este potrivit pentru ocazii speciale, precum aniversări, ceremonii sau pentru a transmite un mesaj puternic de iubire și apreciere.

Alti clienti au mai cumparat si:
Buchet vibrant de flori rosii
This item: Buchet vibrant de flori rosii
399,00 lei
399,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei
Vin spumant Asti Martini 0.75L
99,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei
Cutie bomboane Raffaello 150G
35,00 lei

Buchet vibrant de flori rosii.

Un buchet bogat și rafinat, compus dintr-o varietate de flori și verdețuri, oferind o explozie vibrantă de culori și texturi.

Anthurium: Cu florile sale în formă de inimă și aspectul lor exotic, anthurium roșu adaugă o notă elegantă și sofisticată buchetului.

Trandafiri roșii: Trandafirii roșii, clasicii simboluri ale iubirii și pasiunii, aduc o notă romantică și rafinată buchetului. Culoarea lor intensă și forma lor elegantă completează armonios celelalte flori.

Hypericum roșu: Cu fructele sale mici și vibrante de culoare roșie, hypericumul adaugă un element vesel și bogat de culoare în buchet. Acestea aduc o notă ludică și distinctivă.

Gerbera roșu: Gerbera roșie aduce o notă de veselie și prospețime în buchet. Cu petalele lor mari și culorile luminoase, aceste flori sunt un punct focal captivant.

Green Trick: Green Trick, cu aspectul său de mătase verde și textura sa pufoasă, adaugă un element neașteptat și interesant în buchet. Această floare verde adaugă contrast și aduce o notă de inedit.

Brunia: Brunia, cu boabele sale mici și argintii, adaugă o textură delicată și un element de rafinament buchetului. Acestea adaugă o notă subtilă de eleganță.

Verdețuri: Diverse verdețuri, cum ar fi frunzele de eucalipt sau alte frunze verzi, completează buchetul, adăugând un fond natural și punând în evidență culorile vii ale florilor.

Personalizăm orice produs. Sună-ne sau scrie-ne ce dorești!

Orice buchet/aranjament este însoțit de o felicitare cadou.

Alege modelul dorit si noi îl livrăm in București si Ilfov.

Livrarea este gratuită in București prin curieri proprii.

Comanda din timp pentru o experiența memorabila.

Buchet vibrant de flori rosii (MAR18).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.