Buchet pasional cu flori mov

469,00 lei 439,00 lei
-6%

Combinând hortensii impunătoare, trandafiri senzuali, wax flower delicat și astrantia sofisticată, acest buchet este potrivit pentru a exprima o pasiune profundă și un sentiment intens de iubire. Perfect pentru ocazii romantice, precum aniversări sau cereri în căsătorie, acest buchet cu flori mov emană o aură de mister și eleganță.

Alti clienti au mai cumparat si:
Buchet pasional de flori mov
This item: Buchet pasional cu flori mov
439,00 lei
439,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei
Vin spumant Asti Martini 0.75L
99,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei
Cutie bomboane Raffaello 150G
35,00 lei

Buchet pasional cu flori mov.

Un buchet pasional și rafinat, în nuanțe intense de mov, compus din flori cu personalitate distinctă.

Hortensii mov: Cu inflorescențele lor bogate și pline, hortensiile mov aduc o notă luxuriantă și dramatică în buchet. Aceste flori mari și sferice adaugă o textură amplă și o prezență impunătoare, fiind adevărate vedete ale buchetului.

Trandafiri mov: Trandafirii mov, cu petalele lor catifelate și culoarea lor profundă, adaugă o notă de romantism și pasiune. Aceste flori simbolizează iubirea și adaugă un element elegant și senzual buchetului.

Wax Flower: Cu micile sale flori și aspectul său delicios, wax flower adaugă o notă subtilă și dulce de romantism. Aceste flori aduc un contrast interesant în buchet, completând armonios hortensiile și trandafirii.

Astrantia: Astrantia, cu inflorescențele sale complexe și petalele fine, adaugă o notă de sofisticare și farmec rustic. Aceste flori aduc o textură distinctivă și adaugă un aspect natural și elegant buchetului.

Verdețuri: Diverse verdețuri, cum ar fi frunzele de eucalipt sau alte frunze verzi, completează buchetul, adăugând un fond natural și punând în evidență culorile vii ale florilor.

Personalizăm orice produs. Sună-ne sau scrie-ne ce dorești!

Orice buchet/aranjament este însoțit de o felicitare cadou.

Alege modelul dorit si noi îl livrăm in București si Ilfov.

Livrarea este gratuită in București prin curieri proprii.

Comanda din timp pentru o experiența memorabila (MAR19).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.