Flori 1 martie? Flori 8 martie? Uneori pare coplesitor, atat de multe sarbatori cand trebuie sa oferi flori, una dupa alta! Insa este atat de frumos! 1 martie este o zi importantă pentru români, fiind sărbătorită ca Ziua Mărțișorului. Această tradiție are origini străvechi și este asociată cu venirea primăverii și cu începutul unui nou ciclu de viață. Mărțișorul este un mic obiect confecționat dintr-un șnur alb și roșu, care este oferit ca dar de către bărbați femeilor și fetelor, iar acestea îl poartă la piept timp de o lună, până pe 1 aprilie. Mărțișorul simbolizează sănătate, noroc și prosperitate pentru anul care începe. Este o sărbătoare frumoasă și plină de tradiție, care aduce bucurie și culoare în viața oamenilor. 

8 martie este Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra realizările și contribuțiile femeilor la societate. În România, această zi este marcată prin oferirea de flori, cadouri și urări de sănătate și fericire pentru femeile din viața fiecăruia. De asemenea, este o ocazie de a reflecta asupra progreselor realizate în ceea ce privește egalitatea de gen și de a recunoaște importanța și contribuția femeilor la societate și la dezvoltarea acesteia.

Flori 1 martie – surprize la domiciliu cu iFlori.ro!

Dacă dorești să faci o surpriză cuiva drag de 1 martie sau 8 martie, poți alege să comanzi un buchet de flori de pe iflori.ro, o florărie online care livrează doar în București și Ilfov, de luni până duminică, și care include o felicitare cadou la fiecare buchet. Fondatoarea acestei florării este Cristina Birau, o floristă cu peste 20 de ani de experiență, o persoană foarte implicată, creativă și boemă. Buchetele sunt create cu atenție la detalii și impresionează de fiecare dată!

flori 1 martie, flori 8 martie

În ceea ce privește buchetul de flori pe care să îl alegi, poți opta pentru flori care simbolizează venirea primăverii și care sunt asociate cu această perioadă a anului. De exemplu, trandafirii, lalelele, narcisele și ghioceii sunt flori care înfloresc primăvara și sunt considerate simboluri ale renașterii și al începutului unui nou ciclu de viață.

Flori 1-8 martie cu livrare la ora fixa!

De ce ar trebui să trimiti un buchet de flori dacă ești departe? Florile sunt un mod minunat de a transmite sentimente și de a face oamenii fericiți. Un buchet de flori poate aduce un zâmbet pe chipul persoanei dragi și poate aduce lumină în viața lor, mai ales dacă ești departe și nu poți fi alături de ei fizic. De asemenea, un buchet de flori poate fi o modalitate frumoasă de a-ți exprima recunoștința, iubirea sau aprecierea față de cineva.

În concluzie, dacă vrei să faci o surpriză cuiva drag de 1 martie sau 8 martie, poți comanda un buchet de flori de pe iflori.ro și să îl trimiți persoanei dragi. Alege un buchet care să simbolizeze venirea primăverii și care să transmită sentimentele tale.

Flori de Ziua Indragostitilor

flori de primavara

Cui poti trimite flori de 1 martie?

Florile de 1 martie sunt tradițional oferite femeilor, însă nu există limite sau reguli stricte în ceea ce privește persoanele cărora le poți trimite flori în această zi. Poți trimite flori de 1 martie:

  1. Mamei sau bunicii tale, pentru a le arăta aprecierea și iubirea ta.
  2. Prietenei sau partenerei tale, pentru a sărbători împreună venirea primăverii și pentru a-i arăta cât de mult îți pasă de ea.
  3. Colegilor de muncă sau prietenilor, pentru a le transmite gânduri bune și pentru a aduce un zâmbet pe chipul lor.
  4. Oricărei femei din viața ta pe care o apreciezi și care merita să fie răsfățată cu flori frumoase și urări de primăvară.

În general, florile de 1 martie sunt un gest frumos și apreciat, indiferent de persoana căreia le trimiți. Este o ocazie minunată de a aduce un strop de bucurie și de a arăta aprecierea și iubirea ta pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

X

iFlori - Florărie Online de Top! Descoperiți iFlori pentru livrare rapidă de flori proaspete și aranjamente elegante in Bucuresti si Ilfov. Cele mai frumoase buchete și cadouri florale pentru orice ocazie. Comandați flori acum și aduceți un zâmbet!