Pachet floral nunta din orhidee si trandafiri

1.269,00 lei 1.239,00 lei
-2%

Exotism si eleganta intr-un pachet de nunta colorat in nuantele razelor de soare, potrivit pentru o zi de vara calduroasa.

Pachet floral nunta din orhidee si trandafiri.

Aranjamentele florale din pachetul de nunta (2 lumanari si 2 buchete) au in componenta lumanari de nunta (LN174) in culori puternice cu un aranjament floral din cymbidium galben (4 cupe), craspedia (6 fire), trandafiri portocalii (9fire), lisianthus crem (5 fire) si aralia, cu finisaj din panglica textila si perle.

 

Buchetul de mireasa (BM258) exotic si modern, este realizat din cymbidium grena (10 cupe), cale grena (8 fire), trandafiri grena (7 fire), cu finisaj din satin si strassuri.

 

Buchetul de nasa (BM264) este realizat din 12 cupe orhidee galbena, 9 fire  trandafiri galbeni, 3 santini verde, 5 hypericum rosu, 7 fire trandafiri portocalii.

Comanda acum pachetul dorit si noi ti-l livram gratuit in Bucuresti.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Lumanarile mai sunt cunoscute si ca „faclii”, avand simbolul luminii credintei care trebuie sa ii insoteasca in viata pe miri.

Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale! – Pachet floral nunta din orhidee si trandafiri (PN66).

Produsul se personalizeaza in functie de cerintele tale. Contacteaza-ne pentru a spune ce doresti!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.