Lumanari nunta scurte cu flori albe

399,00 lei 329,00 lei
-18%

Aceasta lumanare scurta cu lisianthus, hortensii si trandafiri ar fi perfecta pentru o ceremonie de nunta eleganta si romantica.

Lumanari nunta scurte cu flori albe.

O lumânare scurtă pentru ceremonia religioasă cu lisianthus, frezii si trandafiri este o piesa  impresionantă si elegantă pentru ceremonia de nuntă.

Lumânarea este scurta si cilindrică, avand aproximativ 35-40 de centimetri înălțime. Aceasta forma compacta o face ușor de manevrat si de plasat pe altar sau pe masa de ceremonie.

Lumânarile de cununie sunt decorate cu câte un buchet luxuriant de flori naturale. Lisianthus, frezii si trandafiri sunt florile dominante ale acestui buchet.

    • Lisianthus: Aceste flori delicate si elegante au petale in nuante de albastru, mov, roz sau alb. Ele adauga o nota romantica si sofisticata lumanarii.
    • Trandafiri: Trandafirii, simbolul iubirii, sunt adesea adaugati pentru a conferi lumanarii un aspect clasic si romantic. Pot fi in culori precum rosu, roz sau alb.
    •  Pe lângă florile principale, lumânarea este fi decorata cu frunze verzi sau alte elemente de vegetație pentru a oferi un aspect natural si proaspăt.
    • Lumânarea poate fi personalizata cu panglica sau dantela, fiecare dintre acestea contribuind la estetica generala a decorului nuntii.

Florile de la iFlori.ro sunt mereu proaspete.

Se livreaza in Bucuresti sau Ilfov la adresa dorita in dimineata evenimentului.

Puteti plasa comanda din timp pentru a va rezerva locul in agenda noastra de evenimente.

Personalizam orice produs. Scrie-ne ce doresti!

Lumanari nunta scurte cu flori albe. (LN351).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.