Buchet nasa din flori uscate

369,00 lei 329,00 lei
-11%

Acest buchet de nasă din flori uscate adaugă un element distinct și memorabil evenimentului, fiind un simbol al relației speciale dintre nași și cuplul de miri.

SKU: BN347 Categorie: Etichete: ,

Buchet nasa din flori uscate.

Un buchet de nașă din flori uscate poate adăuga o notă subtilă de eleganță rustică sau vintage în cadrul evenimentului.

Buchetul de nașă din flori uscate este o bijuterie delicată și nostalgică, confecționată cu grijă din flori și plante uscate alese cu atenție. Aceste flori și plante își păstrează frumusețea lor într-o formă atemporală, oferind o notă de farmec și originalitate.

Paleta de culori a buchetului cuprinde tonuri pământii, cu nuanțe de bej, maro, grena. mov.  Printre elementele uscate incluse în buchet se află Lagurus,broom, botao, Stipha pinata, Phalaris, Pteridium fiecare contribuind la textura și compoziția buchetului.

Tulpinile delicate sunt aranjate într-un mod aparent natural, cu vârfurile florilor și a elementelor uscate alcătuind o formă grațioasă și organică.  O panglică vintage în culori asortate înfășoară tulpinile, adăugând o notă subtilă de rafinament.

Buchetul de nașă din flori uscate emană o eleganță simplă și atrăgătoare, amintind de frumusețea efemeră a naturii. Este o alegere perfectă pentru o nașă care apreciază farmecul vintage sau rustic și care dorește să păstreze un suvenir plăcut din eveniment.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale!

Buchet nasa din flori uscate (BN347).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.