Buchet mireasa Ranunculus si Trandafiri albi

399,00 lei 349,00 lei
-13%

Acest buchet de mireasă din ranunculus alb, lisianthus alb, trandafiri și frezii albe este cu siguranță o alegere deosebită pentru o nuntă sofisticată și romantică, aducând o notă de eleganță și proaspătă în întreaga ceremonie.

Buchet mireasa Ranunculus si Trandafiri albi.

Acest buchet de mireasă reprezintă o creație florală excepțională, îmbinând cu grație diverse specii de flori albe pentru a crea o compoziție armonioasă și impresionantă. Ranunculusul alb, cu petalele sale bogate și strălucitoare, adaugă o notă de lux și rafinament. Lisianthusul alb, cu floarea sa delicată și forme elegante, contribuie la eleganța și frumusețea buchetului.

Trandafirii albi, simbol al purității și iubirii, aduc o notă clasică și romantică. Freziile albe, cu parfumul lor dulce și aspectul lor ușor, adaugă o notă proaspătă și primăvăratică buchetului.

Fiecare floare este aranjată cu atenție pentru a obține o formă rotundă și generoasă, oferind un aspect plin și bogat. Tulpinile sunt acoperite cu o panglică subțire din satin alb sau dantelă, adăugând o notă de eleganță și finisare buchetului.

 

Florile noastre sunt întotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi înlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livrăm in București si Ilfov. Scrie-ne ce dorești!

Buchet mireasa Ranunculus si Trandafiri albi(BM370).

Orice model se personalizează in funcție de dorințele tale!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.