Buchet mireasa din flori uscate

369,00 lei 329,00 lei
-11%

Un buchet de mireasă din flori uscate este o alegere minunată pentru un eveniment cu un farmec rustic, boem sau vintage.

SKU: BM347 Categorie: Etichete: ,

Buchet mireasa din flori uscate.

 

Buchetul de mireasă din flori uscate este o creație boemă și nostalgică, alcătuită cu grijă dintr-o varietate de flori și plante uscate. Aceste flori au fost păstrate cu dragoste, astfel încât să păstreze frumusețea lor într-o formă atemporală.

Buchetul emană o paletă de culori în tonuri pământii, cu nuanțe de bej, maro si crem. Flora aleasă include flori si plante rustice, fiecare adăugând o notă distinctă de textură și frumusețe. Pentru acest buchet am ales Phalaris, Botao, Lagurus, Stipha pinata, Pteridium, Gypsophila si Broom.

Un fir de sfoară rustică sau panglică subțire de satin înfășoară tulpinile, conferind un aspect boem și rustic întregului buchet.

Textura și contrastul dintre diferitele tipuri de flori uscate creează un efect vizual uimitor, iar mirosul subtil de lavandă sau alte flori adaugă o notă olfactivă specială.

Acest buchet de mireasă din flori uscate este nu numai o alegere estetică minunată, ci și o modalitate de a păstra frumusețea florilor chiar și după eveniment.

Este potrivit pentru o nuntă cu tematică rustică, boemă sau vintage, adăugând o notă de nostalgie și farmec întregii atmosfere.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale! Buchet mireasa din flori uscate (BM347).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.