Shop

Despre noi

Floraria online iFlori, in calitate de magazin online de flori si-a propus inca de la infiintare o existenta bazata pe oferirea celor mai frumoase buchete de flori pentru mireasa, ori cu realizarea celor mai fastuoase aranjamente florale pentru nunta sau botez si alte evenimentele din viata dvs. Aici putem aminti si de daruirea noastra in realizarea celor mai fine buchete de flori pentru nasa sau pentru domnisoare de onoare, si orice aranjament floral care are legatura cu un eveniment important din viata dvs.

Va stam la dispozitie cu buchete de flori din trandafiri, frezii, crini, lalele, crizanteme, gerbera si irisi, cosuri de flori, cadouri si aranjamente de flori corporate, realizate cu drag de catre floristii nostri.

Pentru flori engross accesati aici!

Datorita unei experiente de peste 12 ani in domeniul floristic, incercam sa ne reinventam de fiecare data, aducand noutati si dand o frumusete aparte produselor florale realizate cu migala si profesionalism.

LIVRARE GRATUITA

Livram oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe.

Produsele perisabile (buchete, lumanari, aranjamente) se livreaza in conditii optime de temperatura, prin curieri proprii, doar in Bucuresti si zone limitrofe.

Livrarea  se face in termen de 3-5 ore de la plasarea si achitarea comenzii sau la ora si data de livrare stabilite de comun acord.

In perioadele aglomerate, cum sunt, de exemplu, Valntine’s day, 1-8 Martie, inceperea scolilor si altele, termenul de livrare poate fi decalat.

Alte motive intervenite fara voia noastra (calamitati, situatii de forta majora, vreme nefavorabila), pot infuenta drastic timpii de livrare.

GLORIOSA BOUTIQUE SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile rezultate din intarzierile cauzate de factorii de mai sus.

ASISTENTA 24/7 

Pentru a raspunde promt dorintelor dumneavoastra, colegii nostri va vor contacta in cel mai scut timp.

Daca in general oamenii iubesc florile, o florarie online foloseste iubirea pentru flori ca rang de virtute suprema atat pentru a exista pe piata dar si pentru a multumi clientii care comanda buchete de flori online.

Ne deosebim de orice alta florarie online prin profesionalismul de care dam dovada si prin respectul fata de client. Printr-o livrare de flori, un magazin online de flori are o responsabilitate mult mai mare fata de client decat o are floraria de la strada. Avem grija ca florile sa indeplineasca caracteristicile din prezentare si mai ales modul in care buchetul ajunge la client.

Beneficiaza de livrari flori online, apeland numerele de telefon afisate sau comanda online. Alege oricare dintre buchete sau aranjamente florale. In cazul in care nu gasesti ceea ce iti doresti poti personaliza orice buchet sau aranjament floral.

Toate produsele florale realizate in atelierul iFlori sunt unice, speciale, create intotdeauna din cele mai proaspete flori.

Suntem sociali, e usor sa fii conectat! 

X

iFlori - Florărie Online de Top! Descoperiți iFlori pentru livrare rapidă de flori proaspete și aranjamente elegante in Bucuresti si Ilfov. Cele mai frumoase buchete și cadouri florale pentru orice ocazie. Comandați flori acum și aduceți un zâmbet!