Cine suntem?

Floraria online iFlori, in calitate de magazin online de flori si-a propus inca de la infiintare o existenta bazata pe oferirea celor mai frumoase buchete de flori pentru mireasa, ori cu realizarea celor mai fastuoase aranjamente florale pentru nunta sau botez si alte evenimentele din viata dvs. Aici putem aminti si de daruirea noastra in realizarea celor mai fine buchete de flori pentru nasa sau pentru domnisoare de onoare, si orice aranjament floral care are legatura cu un eveniment important din viata dvs.

Va stam la dispozitie cu buchete de flori din trandafiri, frezii, crini, lalele, crizanteme, gerbera si irisi, cosuri de flori, cadouri si aranjamente de flori corporate, realizate cu drag de catre floristii nostri.

De ce să cumperi de la iFlori.ro?

Datorita unei experiente de peste 12 ani in domeniul floristic, incercam sa ne reinventam de fiecare data, aducand noutati si dand o frumusete aparte produselor florale realizate cu migala si profesionalism.

LIVRARE GRATUITA

Livram oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe

ASISTENTA 24/7 

Pentru a raspunde promt dorintelor dumneavoastra, colegii nostri va vor contacta in cel mai scut timp.

Florăire online

Arta de a oferi flori la timp!

Daca in general oamenii iubesc florile, o florarie online foloseste iubirea pentru flori ca rang de virtute suprema atat pentru a exista pe piata dar si pentru a multumi clientii care comanda buchete de flori online.

Ne deosebim de orice alta florarie online prin profesionalismul de care dam dovada si prin respectul fata de client. Printr-o livrare de flori, un magazin online de flori are o responsabiltiate mult mai mare fata de client decat o are floraria de la strada. Avem grija ca florile sa indeplineasca caracteristicile din prezentare si mai ales modul in care buchetul ajunge la client.

Beneficiaza de livrari flori online, apeland numerele de telefon afisate sau comanda online. Alege oricare dintre buchete sau aranjamente florale. In cazul in care nu gasesti ceea ce iti doresti poti personaliza orice buchet sau aranjament floral.

Livrăm produse unicat

Toate produsele florale realizate in atelierul iFlori sunt unice, speciale, create intotdeauna din cele mai proaspete flori.

Suntem sociali, e usor sa fii conectat! 

X