Cum să îți alegi buchetul de mireasă

Cum să îți alegi buchetul de mireasă ideal

Știm că buchetul de mireasă este foarte important pentru tine și că îți dorești să fie ideal. Iată câteva criterii care să te ajute să îl alegi pe cel potrivit.

Gusturile și preferințele tale primează

Dacă preferi anumite flori, nu ezita să alegi ca buchetul tău de mireasă să fie compus cu acestea. O mireasă încântată de buchetul pe care îl poartă este o mireasă fericită.

Personalitatea ta

Buchetul de mireasă este cu adevărat o poveste. Dacă ești o persoană romantică, ți se potrivește un buchet clasic, diafan, care se armonizează cu felul tău de a fi. Însă dacă ești o femeie îndrăzneață, expansivă, vei alege un buchet în culori puternice, cu flori exotice, rare.

Buchet de mireasa din bujori si trandafiri albi
Buchet de mireasă din bujori și trandafiri albi

Anotimpul în care are loc nunta

Anotimpul în care are loc nunta este un alt criteriu de care ar fi bine să ții cont. Florile de sezon sunt mai accesibile la preț, iar dacă îți dorești ca decorul floral de la evenimentul tău să fie asortat cu buchetul de mireasă, vei economisi cu sigranță bani, alegând flori specifice anotimpului.

Statura ta și buchetul de mireasă ideal

Comparabil cu o bijuterie, buchetul de mireasă trebuie să se potrivească și cu înălțimea celei care îl poartă. Pentru o mireasă de înălțime peste medie, un buchet curgător, tip cascadă poate fi alegerea ideală, însă dacă nu ești tocmai înaltă, buchetul rotund te va avantaja cu siguranță. Dacă ești minionă, un buchet delicat, puțin mai înalt și nu foarte rotund, este cel mai potrivit.

Buchet de mireasa cu trandafiri, astilbe si frezie mov
Buchet de mireasă cu trandafiri, astilbe și frezie mov

Forma rochiei și a corpului în armonie cu buchetul de mireasă

Buchetul este cel care completează ținuta, cel care aduce nota finală a înfățișării tale din ziua marelui eveniment. Alege buchetul astfel încât să se armonizeze cu forma corpului tău și a superbei rochii pe care o vei purta. Dacă rochia de mireasă este una voluminoasă, este inspirat să alegi un buchet micuț, care să aibă și înălțime. Dacă forma rochiei tale este în A, buchetul rotund este cu siguranță potrivit, dar și un buchet cascadă poate fi o opțiune bună. Dacă silueta ta este una ideală și ți-ai ales o rochie care îți urmează liniile corpului, un buchet bogat, voluminos sau unul curgător sunt alegerile cele mai potrivite.

Buchet mireasa orhidee si lavanda
Buchet de mireasă orhidee și lavandă

Trenduri

Este știut că Very Peri este culoarea Pantone a anului 2022 și că tendințele din modă sunt despre clasic și rafinat, dar și despre excentric și îndrăzneț. Din fericire există multe flori în culoarea acestui an, iar printre acestea sunt: hortensii, frezii, lavanda, lisianthus, cale, orhidee. Și pentru că vorbim despre trenduri este de precizat că întotdeauna va fi la modă să porți ceea ce îți place ție cel mai mult.

Buchet cu hortensie albastra, trandafiri, frezie si anemone
Buchet cu hortensie albastră, trandafiri, frezie și anemone

iFlori există datorită pasiunii pentru flori și a personalității de artist a creatoarei acestei florării online. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, designerii iFlori creează cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, întotdeauna din cele mai proaspete flori. În plus, îți putem personaliza buchetul sau îți putem realiza unul unic, exact așa cum ți-l dorești. Nu ezita să ne contactezi aici! Te putem ghida în alegerea buchetului de mireasă perfect.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

X

iFlori - Florărie Online de Top! Descoperiți iFlori pentru livrare rapidă de flori proaspete și aranjamente elegante in Bucuresti si Ilfov. Cele mai frumoase buchete și cadouri florale pentru orice ocazie. Comandați flori acum și aduceți un zâmbet!