Buchet de flori Party

149,00 lei
Alti clienti au mai cumparat si:
Buchet de flori Party
This item: Buchet de flori Party
149,00 lei
149,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei
Somerset Set cadou difuzor si lumanare - Floare de portocal
59,00 lei
Urs de plus 30cm
59,00 lei

Buchet de flori Party.

Buchetul mic de flori variate oferit de iFlori.ro este o explozie de culoare și veselie, perfectă pentru a aduce un strop de optimism și bucurie în viața celui căruia îi este destinat. Acest buchet îmbină delicat frumusețea trandafirilor, vitalitatea crizantemelor și veselia gerberelor în culori vesele și luminoase.

Cu o selecție atentă de flori, acest buchet mic transmite un mesaj plin de viață și energie pozitivă. Trandafirii aduc o notă de eleganță și rafinament, crizantemele oferă rezistență și longevitate, iar gerbera adaugă un plus de vioiciune și prospețime. Culorile vesele ale acestor flori variate vor lumina încăperea și vor aduce un zâmbet pe fața celui care le primește.

Cu serviciul lor de livrare rapidă în București și Ilfov, iFlori.ro asigură că buchetul va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil, proaspăt și impecabil pregătit să aducă bucurie și emoție. Fie că este vorba despre o ocazie specială sau despre dorința de a transmite un gând bun, acest buchet mic de flori variate va fi cu siguranță o alegere potrivită.

Florile noastre sunt mereu proaspete.

Ai o felicitare cadou pentru mesajul tău.

Comanda din timp un buchet vesel pentru a avea o experiență reușită

Personalizăm in funcție de dorințe.

 

Buchet de flori Party (SPR52)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.