Cadou cu trandafiri rosii

359,00 lei 339,00 lei
-6%

Acest cadou rafinat combină trei elemente deosebite pentru a crea o surpriză memorabilă și plină de tandrețe.

Cadou cu trandafiri rosii, ursulet de 30 cm si bomboane ferrero.

În acest cadou special, eleganța și dulceața se împletesc armonios, transformând fiecare element într-o declarație de afecțiune și iubire.

Trandafiri roșii pasionali: Buchetul de trandafiri roșii reprezintă simbolul iubirii profunde și pasionale. Aceste flori delicate, cu petale catifelate, sunt aranjate cu grijă pentru a forma un buchet impresionant, emanând romantism și frumusețe.

Ursuleț de plus 30 cm: Ursulețul de plus adaugă o notă adorabilă și jucăușă cadoului. Cu o înălțime de 30 cm, acest ursuleț este partenerul perfect pentru momentele de confort și bucurie. Textura sa moale și aspectul drăguț îl fac un companion ideal pentru cineva special.

Bomboane Ferrero Rocher: Delicioasele bomboane Ferrero Rocher completează perfect acest cadou. Ambalate cu eleganță în folie aurie, aceste bomboane cu nucă și cremă de ciocolată adaugă o notă decadentă și dulce întregului ansamblu. Ele sunt un răsfăț delicios pentru a completa această experiență gustativă și vizuală.

Acest cadou cu trandafiri roșii, ursuleț de plus și bomboane Ferrero Rocher este o modalitate perfectă de a exprima dragostea, tandrețea și grijă față de cineva special în viața ta. Fie că este vorba de o aniversare, onomastica, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă ocazie specială, acest cadou oferă o combinație irezistibilă de frumusețe, afecțiune și dulcegării.

Fiecare cadou/aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi inlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.