Cadou cu MOET CHANDON si flori

599,00 lei 549,00 lei
-8%

Combinația dintre șampanie și flori albe nu numai că oferă o experiență senzorială deosebită, dar și transmite mesaje puternice ale dragostei, recunoștinței și a aprecierii. Este un cadou potrivit pentru aniversări, zile onomastice, sarbatori sau orice alt moment în care vrei să aduci un zâmbet și să marchezi ocazia cu eleganță și stil.

Cadou cu MOET CHANDON si flori albe.

Un cadou care cuprinde o sticlă de șampanie Moët & Chandon și un buchet de flori albe emană eleganță, rafinament și bucurie. Iată o descriere pentru un astfel de dar:

Imaginează-ți o cutie elegantă sau un cos elegant, împodobit cu funde fine și un mesaj personalizat. Înăuntru strălucește o sticlă de șampanie Moët & Chandon, sinonimă cu luxul și calitatea excepțională. Această băutură efervescentă, cu bule fine și arome delicate, adaugă un strop de festivitate și rafinament la orice ocazie specială.

Alături de șampanie, se află un buchet select de flori albe, transmitând o frumusețe pură și o eleganță subtilă. Trandafiri albi, crini sau alte flori albe, aranjate cu atenție, creează o compoziție florală sofisticată. Albul acestor flori simbolizează puritatea, inocența și începuturile noi, făcându-le perfecte pentru momente de sărbătoare și bucurie.

Combinația dintre șampanie și flori albe creează o prezență vizuală și olfactivă uimitoare. Este un cadou sofisticat și rafinat, potrivit pentru a sărbători nunți, aniversări, momente romantice sau orice alt eveniment special. Este un gest cu adevărat memorabil și distins, menit să aducă bucurie și să marcheze cu eleganță orice ocazie deosebită.

Fiecare cadou/aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi inlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale!

Cadou cu MOET CHANDON si flori albe. (CAD08).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.