Cadou cu 25 trandafiri sampanie si bomboane Raffaello

529,00 lei 499,00 lei
-6%

Împreună, aceste elemente creează un cadou memorabil și plin de semnificație, perfect pentru a celebra iubirea, prietenia sau orice alt moment special în viața cuiva drag.

Cadou cu 25 trandafiri sampanie si bomboane Raffaello.

Trandafirii, cu frumusețea și eleganța lor naturale, transmit un mesaj puternic de iubire și apreciere. Alegerea a 25 de trandafiri poate simboliza afecțiune profundă și dorința de a oferi un buchet impresionant. Culoarea trandafirilor poate adăuga un sens suplimentar, de exemplu, trandafirii roșii pot reprezenta pasiunea și iubirea romantică, în timp ce trandafirii albi pot simboliza puritatea și eleganța.

Adăugarea unei sticle de șampanie aduce o notă festivă și sărbătorește momentul special. Șampania este asociată cu bucuria și sărbătoarea, și poate adăuga un aer de lux și exclusivitate cadoului.

Bomboanele Raffaello completează perfect acest ansamblu. Aceste bomboane delicioase, cu gust de nucă de cocos și alune, învelite în ciocolată albă, adaugă un element gourmet și rafinament. Ele sunt o dulce încântare pentru gusturile fine și contribuie la crearea unei experiențe senzoriale complete.

Fiecare aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi înlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in București si Ilfov.

Scrie-ne ce dorești! Orice model se personalizează in funcție de dorințele tale! Cadou cu 25 trandafiri sampanie si bomboane Raffaello (CAD03).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.