Cadou buchet rosu cu figurina printesa

399,00 lei 379,00 lei
-5%

Un cadou cu un buchet roșu și o figurină de prințesă este o alegere fermecătoare și pasională, perfectă pentru a exprima dragostea, eleganța și feminitatea.

Cadou buchet rosu cu figurina printesa.

Un buchet bogat de trandafiri roșii, simbol al pasiunii și al iubirii profunde, este aranjat cu grijă pentru a crea o explozie de culoare și frumusețe. Trandafirii roșii, cu petalele lor catifelate, transmit un mesaj puternic și senzual, aducând o notă dramatică și pasională.

Lângă acest buchet plin de semnificații, se află o figurină delicată de prințesă. Această figurină poate simboliza grația, frumusețea și nobilitatea. Cu detalii atent realizate și un design elegant, figurina de prințesă adaugă o notă de poveste și visare, transformând acest cadou într-o experiență cu adevărat specială.

Combinația dintre buchetul roșu inflamat și figurina de prințesă creează un cadou încărcat de emotie și romantism, perfect pentru a celebra dragostea într-un mod expresiv și artistic. Acest cadou este ideal pentru aniversări, ziua îndrăgostiților sau orice alt moment în care vrei să oferi ceva cu adevărat memorabil și pasional.

Fiecare aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi inlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in București si Ilfov. Scrie-ne ce dorești! Orice model se personalizează in funcție de dorințele tale!

Cadou buchet rosu cu figurina printesa (CAD09).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.