Sapun Esprit Provence & Lavanda-Mac-60g

33,00 lei

Descoperă armonia și revigorarea pielii cu săpunul Esprit Provence, îmbogățit cu lavandă și mac. Inspirat din peisajele însorite ale Provencei, acest săpun aduce farmecul naturii direct în baia ta.

Alti clienti au mai cumparat si:
Sapun Esprit Provence & Lavanda - Mac-60g
This item: Sapun Esprit Provence & Lavanda-Mac-60g
33,00 lei
33,00 lei
Planta Stephanotis
129,00 lei
Cutie bomboane Fererro 200G
49,00 lei

Sapun Esprit Provence & Lavanda-Mac-60g. Produs Premium

Descoperă puritatea și farmecul naturii cu săpunul solid Esprit Provence.

Fabricat cu grijă și atenție în Provence, Franța, săpunul Esprit Provence este o expresie autentică a tradiției și calității franceze. Ambalat în mod elegant intr-o cutie metalica, alături de săculețul plin cu lavanda acest săpun este perfect pentru a fi luat în călătorii sau pentru a fi oferit ca un cadou rafinat.

Fiecare bucată de săpun este creată cu atenție, îmbogățită cu uleiuri esențiale și ingrediente naturale pentru a oferi o curățare delicată și hidratare profundă.

Aroma inconfundabilă a florii mac transformă fiecare duș sau baie într-o călătorie olfactivă plină de senzualitate și prospețime. Textura sa fină și cremoasă îmbracă pielea într-un strat de catifelare și prospețime, lăsând-o curată și revigorată.

Ambalat cu grijă într-o cutie elegantă, săpunul solid Esprit Provence este nu doar un produs de îngrijire a pielii, ci și o piesă de lux pentru baia ta sau un cadou deosebit pentru cei dragi. Bucură-te de fiecare moment de relaxare cu acest săpun îmbietor, inspirat din frumusețea naturii provençale.

Poti alege si un buchet de flori cu care sa impresionezi pe cineva drag.

Livrăm in Bucuresti si Ilfov.

Sună pentru a afla disponibilitatea produsului.

Sapun Esprit Provence & Lavanda-Mac-60g. SAP02

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.