Cadou Sarbatori Iarna Christmas Song

399,00 lei 329,00 lei
-18%

Acest cadou este o expresie de afecțiune și atenție, ambalată într-o compoziție minunată și festivă.

Cadou Sarbatori Iarna Christmas Song.

“Cadoul Sărbători Iarna – Christmas Song” este o alegere fermecătoare și plină de farmec pentru a celebra magia sărbătorilor de iarnă. Iată o descriere detaliată pentru acest cadou special:

Aranjamentul floral “Christmas Song” aduce o explozie de culoare și frumusețe în timpul sezonului rece. Un buchet cu flori de iarnă în nuanțe reci și vesele, poate include trandafiri albi sau roșii, crează o atmosferă plină de căldură și farmec. Acest aranjament floral nu numai că adaugă frumusețe vizuală, dar emană și arome proaspete și înviorătoare.

Alături de aranjamentul floral, se află o figurină tematică, poate fi un Moș Crăciun, un îngeraș sau alt simbol specific sărbătorilor. Această figurină adaugă un element de poveste și bucurie, transformând acest cadou într-o piesă decorativă specială pentru casă.

Pentru a sărbători în stil elegant, cadoul include o sticlă de șampanie aleasă cu atenție. Cu bule fine și arome sofisticate, șampania adaugă o notă de lux și sărbătoare la această compoziție. Este potrivită pentru a fi savurată în timpul petrecerilor festive sau pentru a marca momentele speciale din timpul sărbătorilor.

Completesc această experiență cutiuța muzicală cu bomboane. O deschizi și începe să răsune o melodie de Crăciun, aducând o notă plină de farmec și emoție. Bomboanele din cutiuță, poate fi ciocolată fină sau bomboane rafinate, completează gustul dulce și delicios al acestui cadou minunat.

“Cadoul Sărbători Iarna – Christmas Song” este o alegere plină de rafinament și emoție, perfectă pentru a împărtăși bucuria Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă cu cei dragi.

Livram in Bucuresti si Ilfov. Recomandam sa comanzi din timp cadoul dorit, mai ales in perioadele aglomerate.

Cadou Sarbatori Iarna Christmas Song (CHR09).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.