Cadou de Craciun Splendoarea Sarbatorilor

339,00 lei 259,00 lei
-24%

Această combinație de coronița brad natural, biscuiți de lux DESOBRY, vin spumant și cafea Imping formează un cadou de Crăciun cu adevărat special, potrivit pentru a celebra spiritul sărbătorilor într-un mod elegant și memorabil.

Cadou de Craciun Splendoarea Sarbatorilor

Un cadou de Crăciun deosebit cu o coroniță din ramuri de brad natural, biscuiți gourmet DESOBRY, vin spumant select și cafea Imping. Un amalgam de autenticitate și rafinament pentru a completa cu strălucire atmosfera festivă a sărbătorilor.

Un cadou de Crăciun cu o notă naturală, gourmet și rafinată, perfect pentru a aduce bucurie în această perioadă festivă:

  1. Coronița Brad Natural: Elementul central al acestui cadou este o coroniță confecționată din ramuri de brad natural. Decorată cu grijă cu accesorii tematice, coronița adaugă un plus de autenticitate și căldură.
  2. Biscuiți de Lux DESOBRY: Delicioșii biscuiți DESOBRY sunt o alegere gourmet excelentă. Cu o istorie bogată și ingrediente de cea mai înaltă calitate, acești biscuiți aduc un gust sofisticat și o textură crocantă.
  3. Vin Spumant de Calitate: O sticlă de vin spumant adaugă un strop de eleganță la cadou, oferind bule fine și arome bogate care să completeze atmosfera festivă a Crăciunului.
  4. Café Imping de Calitate: Un pachet select de cafea Imping completează acest cadou cu o notă de rafinament și plăcere. Cafeaua poate proveni din surse unice, poate fi un amestec special sau o aromă distinctivă care să ofere o experiență de cafea de excepție.
  5. Ambalaj Festiv: Toate aceste elemente extraordinare sunt aranjate cu grijă într-un ambalaj festiv. Poate fi o punga tematică de Crăciun, un coș împodobit cu funde și accesorii care să aducă un zâmbet pe chipul destinatarului.          Livram in București si Ilfov prin curieri proprii. Comandă cadoul din timp in perioadele aglomerate. suntem sociali. Poti scrie mesajul tau pe o felicitare cadou.

Cadou de Craciun Splendoarea Sarbatorilor (CHR13).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.