Cadou Christmas Tree delight

519,00 lei 449,00 lei
-13%

Cadoul “Christmas Tree Delight” este o alegere minunată pentru a aduce bucurie și sărbătoare în timpul sezonului de Crăciun.

Cadou Christmas Tree delight.

În centrul acestui cadou festiv se află un brad de Crăciun rotund, lucrat manual cu grijă și atenție la detalii. Decorat cu atenție, acest brad adaugă un aer de magie și tradiție în fiecare casă. Fiecare ornament strălucitor și fiecare luminiță contribuie la crearea unei atmosfere pline de căldură și entuziasm specifică sărbătorilor.

Alături de bradul de Crăciun, descoperi o selecție delicioasă de ciocolată Merci, o alegere gourmet care adaugă o notă dulce și decadentă la această experiență. Ciocolata Merci, cu varietatea sa de arome fine, este ambalată cu grijă pentru a aduce un rafinament suplimentar cadoului.

Și pentru a sărbători cu eleganță, cadoul include o sticlă de șampanie Mionetto. Cu bule fine și arome delicioase, această șampanie italiană adaugă un element de lux și festivitate la această compoziție. Poate fi savurată în timpul celebrărilor de Crăciun sau poate fi păstrată pentru momentele de sărbătoare care vor urma.

“Christmas Tree Delight” este un cadou care îmbină tradiția, dulcele și strălucirea sărbătorilor într-un mod cu totul special. Este potrivit pentru a fi oferit familiei sau prietenilor dragi, aducând o bucurie autentică și un strop de magie în atmosfera Crăciunului.

Fiecare cadou/aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale!

Cadou Christmas Tree delight.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.