Buchet multicolor 15 crizanteme

279,00 lei 249,00 lei
-11%

Un buchet multicolor de crizanteme este o explozie de culoare și veselie, potrivit pentru a aduce bucurie și lumină în orice moment sau eveniment.

Acest buchet multicolor din 15 crizanteme este o adevărată festivitate de culori și frumusețe. Crizantemele sunt flori versatil, cunoscute pentru varietatea lor de culori și formelor, iar acest buchet este un exemplu minunat al diversității lor.

Culorile variate ale crizantemelor, precum galben, verde, grena și alb, se completează reciproc, creând un aspect vibrant și energic. Fiecare floare adaugă un element unic și special acestui buchet.

Aceste crizanteme reprezintă bucuria, prietenia și aprecierea. Ele sunt potrivite pentru a celebra momente fericite, cum ar fi aniversări, zile de naștere sau reușite remarcabile. De asemenea, pot fi o modalitate minunată de a aduce lumină și culoare în zilele obișnuite sau pentru a oferi un cadou plin de entuziasm.

Acest buchet este o alegere excelentă pentru cei care apreciază diversitatea și vitalitatea culorilor, și care doresc să transmită un mesaj de optimism și veselie. Cu buchetul multicolor de crizanteme, vei aduce un zâmbet pe chipul destinatarului și vei reuși să cucerești inimile celor care îl privesc. Este o alegere minunată pentru a aduce lumină și bucurie în orice moment special sau pentru a exprima recunoștința și afecțiunea față de cei dragi.

Fiecare aranjament/buchet poate fi insotit de mesajul tau.

Poti alege dintr-o multitudine de buchete

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete!

Florile cu sezonalitate redusa vor fi inlocuite cu unele similare ca forma, culoare si valoare.

Comanda acum modelul dorit si noi ti-l livram in Bucuresti si Ilfov. Scrie-ne ce doresti! Orice model se personalizeaza in functie de dorintele tale!

Buchet multicolor 15 crizanteme. (BL35).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.