Bradut de Craciun Rotund 40 cm

399,00 lei 359,00 lei
-10%

De ce sa alegi brazi de Craciun de la iflori.ro?

Atmosferă Festivă: Braduțul de Crăciun aduce atmosfera festivă în biroul vostru sau în casa voastră. Cu verdețea sa proaspătă și mirosul de brad, acesta vă va bucura simțurile și vă va aminti de momentele speciale ale sărbătorilor.

Cadou Minunat: Este un cadou minunat pentru colegii de birou sau pentru a împărți bucuria Crăciunului cu cei dragi. Poate fi folosit ca un ornament fermecător pe birou sau ca un accent frumos în decorul casei.

Recipient de Lemn: Braduțul este plasat într-un recipient de lemn sau ceramic, care poate să difere ușor față de imaginea prezentată. Acest recipient oferă un aspect rustic și elegant, integrându-se perfect în decorul de Crăciun.

Bradut de Craciun Rotund 40 cm – O Minunată Alegere pentru casa sau birou!

Doriți să aduceți spiritul Crăciunului și în mediul de lucru? Braduțul de Crăciun natural, lucrat manual, cu o înălțime de 40 de centimetri, este cadoul perfect pentru birou sau pentru a completa decorul casei voastre în această perioadă festivă.

De ce să alegeți Braduțul de Craciun de la iFlori?

Lucrat Manual cu Grijă: Acest bradut de Craciun natural este creat cu grijă de către floristii noștri experimentați. Are o forma rotunda pentru a crea diversitate.

Fiecare crenguță de brad și verdețea coniferelor este atent infiptă într-un con umed de burete floral, pentru a asigura prospetimea și stabilitatea aranjamentului.

Bradut de Craciun Rotund 40 cm (CHR40).

Livrare

Oferim livrare flori Bucuresti si Ilfov in 2 ore de la comanda si plata. Livram de luni pana sambata, in intervalul 9-20. iFlori.ro este floraria unde inima ta infloreste, poti avea incredere in serviciile noastre de livrare flori la domiciliu!

Felicitare cadou

Fiecare comanda are inclusa o felicitare cadou din partea noastra. Scrie mesajul sau urarea dorite in formularul de comanda si noi vom livra buchetul cu acest mesaj deosebit inclus!

Ce contine bradutul?

Vas de lemn (poate diferi fata de imagine), brad creat manual din mix verdeata, conuri, gypsophila, garoafe si funda decor din sac

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.