Buchet special din lalele cale si lisianthus
Cum alegi buchetul de flori potrivit

Cum alegi buchetul de flori potrivit în funcție de ocazie? Un buchet de flori poate să transmită un mesaj cât o mie de cuvinte, iar persoana care îl primește să păstreze cu plăcere în gând „acel buchet” pentru mult timp.

Florile sunt un dar minunat pe care natura ni-l face, iar frumusețea lor încântă ochii oricărei femei, indiferent de vârstă și statut. Gestul de a oferi un buchet de flori este întotdeauna o declarație și fie că ceea ce vrem să transmitem este dragoste, admirație, apreciere, mulțumire sau respect, florile sunt mesagerul ideal.

În funcție de ocazia cu care vrei să îl dăruiești, dar și de persoana căreia dorești să i-l oferi, buchetul de flori potrivit trebuie ales cu atenție.

Prima zi de școală

Când o apreciezi pe învățătoarea sau pe profesoara care se ocupă de educația copilului tău, îți dorești să-i arați acest lucru, iar un buchet de flori este modalitatea cea mai potrivită de a o face. Alege buchetul de flori potrivit! Un buchet nu prea mare va putea fi dus și oferit chiar de către copil, care se va bucura cu siguranță să facă un astfel de gest. Fie că este un buchet elegant, unul clasic sau unul jucăuș, va fi apreciat și va aduce zâmbete pe chipul celei care îl va primi.

Onomastica

De ziua numelui, un buchet de flori este cadoul perfect. Pentru astfel de ocazii, primul criteriu de luat în calcul este sezonul. Să dăruiești flori de sezon este întotdeauna frumos, dar și practic. Florile de sezon au un preț convenabil și ai garanția că sunt proaspete. Cu cât un astfel de buchet este mai colorat, cu atât mai apreciat va fi, pentru că primul mesaj pe care îl va transmite va fi unul despre veselie.

Ziua de naștere

Orice femeie își dorește ca de ziua ei de naștere să primească flori deosebite, buchete prețioase. În funcție de sezon, dar și de relația pe care o ai cu femeia care își serbează ziua de naștere, alege un buchet special, memorabil, ca o sărbătoare. În felul acesta vei reuși să transmiți un mesaj amplu, iar sărbătorita te va privi cu ochi plini de recunoștință și încântare. Se spune că putem ajunge la inima unei femei cu un buchet de flori, iar noi știm că este adevărat. Trandafirii parfumați, minirozele, freziile, crinii, hortensiile, sunt câteva dintre florile potrivite pentru o astfel de ocazie Insă o importanță deosebită o are și finisarea buchetului. Alege un buchet aranjat cu mult simt estetic și finisat elegant.

https://iflori.ro/produs/flori-naturale/buchete/buchet-trandafiri-albi/

Sărbătorile tradiționale

De sărbători cu toții pregătim cadouri, iar o vizită se cade să fie însoțită și de flori. Un coș cu flori sau o cutie cu un aranjament floral sunt cele mai potrivite alegeri. Gazda ta va fi încântată să așeze florile într-un loc special, iar acestea vor decora casa, aducând un plus la nota de sărbătoare din spațiul în care vă adunați.

Floarea preferată

În mod ideal, știm care este floarea preferată a persoanei căreia vrem să-i dăruim buchetul. Când oferi un buchet cu florile preferate, arăți nu numai că îți pasă și că ai anumite sentimente pentru persoana care îl primește, dar arăți și că acea persoană este cu adevărat importantă pentru tine, iar tu ai un loc special pentru ea în inima ta.

Stilul persoanei

Cum fiecare femeie este unică, la fel este și fiecare buchet de flori. Însă stilul personal al celei căreia vrei să-i dăruiești un buchet de flori este un criteriu de care este bine să ții cont. O femeie nonconformistă se va bucura de flori mai puțin clasice, poate chiar le va aprecia pe cele sălbatice sau de câmp, precum floarea soarelui, lavandă, iris, liliac.

https://iflori.ro/produs/flori-naturale/sarbatori/8-martie/buchet-de-vara-cu-floarea-soarelui-trandafiri-si-hypericum/

Cineva care adoră eleganța, va aprecia întotdeauna un buchet cu trandafiri, crini, orhidee sau lisianthus. Dacă vrei să dăruiești flori unei femei care impune respect, cu siguranță vei crea o impresie bună oferindu-i gerbera, crizanteme sau cale.

Și femeile din mediul corporate adoră florile. Iar când biroul este decorat cu un buchet de flori proaspete, zâmbetele nu lipsesc. Florile exotice sunt deosebit de atrăgătoare, iar mesajul pe care îl transmit este unul aparte. Alege să oferi flori precum strelitzia, orhidee, bambus, anthurium sau leucospermum. Oamenii de business au personalități puternice, iar florile rare se potrivesc de minune femeilor implicate în afaceri.

Suntem de 12 ani alături de iubitorii de flori. Pregătim cu pasiune aranjamente florale și buchete pentru evenimentele și ocaziile din viața ta. Suntem sociabili și prietenoși, iar pentru noi cel mai important este ca tu să fii mulțumit de florile pe care ți le aducem. Alegem întotdeauna cele mai frumoase și proaspete flori, dorindu-ne ca fiecare buchet să fie perfect. Dacă îți dorești ceva special, floriștii noștri îți vor personaliza buchetul astfel încât să ai exact ce ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X