Craft and floral design

Craft and floral design

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre utilizarea materialelor refolosibile in diverse domenii de activitate, printre care si in design-ul floral. Vestea buna este ca natura, in darnicia ei, ne arata cum sa fim creativi si cum sa o salvam prin creativitatea noastra pe care o putem descoperi acum, avand mai mult timp. Si copiii pot participa, desigur, la cursuri online pentru realizarea unor mici aranjamente florale, utilizand tot felul de materiale decorative si recipiente pe care le au deja acasa.

In filmuletul de mai jos, va prezentam o demonstratie florala realizata de Cristina Birau, florista iFlori.ro cu experienta internationala, in care, pentru realizarea unor produse unicat, ne arata cum sa utilizam materiale reciclabile (sarme, piese metalice, pietre, scoarta de copac, eprubete, scoarta de copac, flori naturale). Farmecul si simplitatea acestor aranjamente sunt apreciate de catre clientii nostri care doresc mereu ceva inedit, neasteptat. Imaginatia nu are limite, natura, de asemenea.

Ne inspiram zi de zi din mediul inconjurator, mai ales in aceasta perioada tulbure pentru noi, toti, in care putem invata o lectie importanta chiar de la natura insasi.

Design ul floral este in trend ascendend, floristii gasind noi idei creative pentru realizarea de recipiente, structuri pentru a pune florile in valoare. Este o munca migaloasa, dar satisfactiile sunt mari atunci cand rezultatele sunt admirate si apreciate.

Floraria online iFlori.ro este dedicata acestei cautari continue de noi idei, creand piese deosebite de design floral cu ajutorul unor materiale neasteptate, folosite in indeosebi in domeniile constructiilor, alimentar, hobby and art si chiar materialelor regasite in natura (mediul inconjurator).

Va propunem sa va testati si voi aceste abilitati, creand un mic aranjament floral folosind materiale pe care le aveti la indemana:). Mult succes!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X